Tja vänner!

Jag gör första inlägget på vår blogg. Dagen har varit planerad med fiske på Öland men väder och vind satte stopp för dessa planer, nytt datum är bokat till 6/3 och vi hoppas på bättre tur med vädergudarna då.
Jag och Claes som också kommer att skriva här har tyvärr 10mil till kusten så spontanfiske en eftermiddag för att det är fint funkar inte så bra, därför får vi försöka planera in någon helgdag när inte familjen skall ha sitt.
Abstinensen är svår och i alla fall jag är väldigt sugen på att ut och testa ny utrustning jag skaffat. Vi inledde fiskeåret den 2/1 på Blekingekusten men det enda jag fick var is i spöringarna och en skuren rulle med mig hem. Så jag har köpt en ny rulle och eftersom jag är lite av en sökare valde jag inte efter vad de flesta säger en shimano, utan valet föll på en mitchell laddad med spiderwire dura silk.Jag har aldrig haft någon riktig vadarjacka så jag började söka efter en sådan, tyckte jag hittade en fin men kände mig osäker så la en fråga till en vän som är väldigt insatt. Han tyckte den var helt ok men kom med ett bättre erbjudande han hade en jacka hemma från Field&Fish som han testat två gånger och utvärderat. Den kunde jag få köpa jag blev givetvis eld&lågor då han gett den nästan toppbetyg och det var en jacka ingen annan har vilket tilltalar mig:) sen visade det sig att han hade ett par vadarbyxor från samma tillverkare så jag slog till på dem med trots att jag inte hade tänkt investera mer. Detta drog tyvärr med sig att jag var tvungen att köpa vadarkängor med då jag hade fast stövel på mina gamla vadare. Lite lättnad i plånboken fick jag dock då jag fick pengarna tillbaka på min skurna rulle vilket jag inte räknat med. De anlände i fredags så detta inlägg skrivs i vadarbyxor och kängor för att sjunka djupare in i abstinens men även för att hitta rätt känsla:)

it´s all about trout/Mattias

Vår hemsida Seatrout.nu
Vår FB Finns här