Har haft svårt att smälta att jag brände min drömfisk i lördags! Att jag dessutom tappade 2 små sprall där utöver gör att självförtroendet fick sig en törn! Men likt en hästtokig hen som nyss ramlat av hästen så är det bara på att igen!

Körde ner allt som hastigast för att se om min shimanorulle ville sköta sig idag!
För efter lördagens otursrunda så blev det en uppföljning av detta i söndags. Om möjligt än värre, för då ville inte Mr Shimano att jag skulle ha ngn backspärr. Kan säga att i stormvindar och utan backspärr är det vare sig lätt el roligt att fiska. Mr Shimano fick sig en omgång när han väl kom hem och en rejäl utskällning. Så sedan i söndags har Mr legat och tjurat nere i fiskerummet.
Men i dag är han förlåten!
Efter att ha fikat med övriga familjen så stod valet mellan fiske och en Pirates of Caribian film. Ganska omgående börja kroppen får sådana där fiskolismspasmer. Ja, ni likasinnade kan nog förstå det hela!
Plockade ihop mina grejer och körde ner till min kära å. Tog några kast på samma plats som gav så bra hugg i lördags. Där visade sig att ingen var hemma idag! Bara att förflytta sig en bit och testa andra huggplatser. Första kastet så hugger det till rejält! En fisk som får slirbromsen att jobba och sjunga likt en hes ängel. Sång som jag gillar! Efter några minuter visar sig dagens silver brud. Bestämde mig redan då, att idag är det jag som skall vinna! Lugn Ola var bara lugn. Efter en stunds fight så är hon uppe.
Mäter och väger silvertorpeden 67cm och 3,5kg. Vilket fulton tänkte jag redan då! och bestämde mig då för att göra något ovanligt. I dag behåller jag fisken!

Väl hemma så inspekteras fisken grundligt av Molly som tycks uppskatta den nya tjejen!
kontrollväger firren igen. Jodå, den väger 3,5kg!
Vid rensning så formligen sprängs fisken! Magsäcken var formligen sprängfylld med småfisk!

I morgon är det nya tag igen!

Hooked on fishing!

Ola Sennefjord